Mitt liv som Pia…

… där en stor del av allt jag gör, tänker och andas handlar om Funktionellt Fokus.

När jag mår bra så spiller det över på min familj och omgivning och då kan de också få må bra. När jag väljer att göra och inte göra vissa saker är det vad som är bäst för mig, mina barn och min make som kommer i första rummet. Allt och alla andra kommer på andra plats.

För ett år sedan startade mitt första egna företag och på köpet har jag varit tvungen att välja, prioritera, förhandla, känna, gissa, hoppas och tro att det jag gör är rätt. Rätt för mig, den jag är och det jag står för. Det är viktigt eftersom världen är full av “tyckare” och “besserwissrar” som talar om vad som är rätt och fel för andra och reklam som försöker tvinga oss att köpa prylar för att bli lyckliga ska jag inte ens gå in på … just nu i alla fall…

Att börja blogga är för mig ett sätt att sätta ord på tankar, resonemang och händelser som rör framför allt det här med att vara en människa – lika unik och vanlig på samma gång med allt vad det innebär.  Många av mina inlägg kommer sluta med en fråga, utmaning eller uppmaning. Du får gärna svara på dessa, det enda jag vill att du tänker på är att här finns inga rätt eller fel och att tonen är respektfull. För det här med att vara människa och att leva ett liv finns det inget facit till.

Välkommen hit! Nu kör vi ❤

Advertisements

3 thoughts on “Mitt liv som Pia…

  1. Pingback: Här är alla deltagarna i Blogg100 2015 | Bisonblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s